Skip to content

Sverigedemokraterna – inkompetenta även utöver politiken

25 januari 2010

Jag tänkte vara ambitiös och gå igenom Sverigedemokraternas principprogram, för att kunna peka på brister och felaktigheter, saker att se upp för, och ren idioti. Det finns hur mycket som helst att kommentera där, men när jag öppnar sidan ser jag att den är dåligt kodad, och ser ut så här:

Ett parti som inte ens kan koda sin hemsida ortentligt – är det ett seriöst problem? Jag har inget  problem att se någon av de andra partiernas hemsidor. För allmänhetens intresse kör jag Safari 4.0.4 på Mac OS X 10.4.11 Intel. Alla har förstås inte perfekta hemsidor, med logisk navigering och snyggt utseende. Det klantigaste här är att Moderaterna inte verkar ha registrerat www.moderaterna.se – sidan kan inte öppnas!

Så dissen av Sverigedemokraternas politik får jag ta någon annan gång. Idag räcker det med att tycka att de är inkompetenta idioter som inte sköter sin hemsida.

Annonser
2 kommentarer leave one →
 1. 25 januari 2010 11:48

  Jag ser fram emot dissen av Sd.

  En sak som jag såg direkt är deras förklaring av nationalismens principer.
  Med den logiken borde Sd stödja ett självständigt Sapmi.
  Eller varför inte ett självständigt, syrianskt Södertälje?
  Återtagande av Åland?
  Ekenäs?

  Intressant från Sd.S principprogram:

  ”Partiet tar starkt avstånd ifrån diskriminering av människor på grundval av kön, religiös och politisk tillhörighet eller etnisk bakgrund.”

  Sen:

  ”Vi avvisar försöken att anpassa människan efter storslagna utopier. Istället menar vi att politiken bör utformas utifrån hur människan är i verkligheten.”

  Och direkt efter det:

  ”Varje samhälle bör vara byggt på en värdegemenskap, en minsta gemensam nämnare i form av grundläggande normer och värderingar. Denna enande faktor är viktig för att varje människa ska kunna känna sig trygg i sin identitet.”

  Och med detta menas naturligtvis Sd:s tankegångar kring nationalism.

  ”Den viktigaste faktorn i ett tryggt, harmoniskt och solidariskt samhälle är den gemensamma identiteten, vilken i sin tur förutsätter en hög grad av etnisk och kulturell likhet bland befolkningen. Av det följer att den nationalistiska principen – principen om en stat, en nation – är grundläggande för sverigedemokraternas politik.”

  Och hur gick det nu med denna sentens…

  ”Vi avvisar försöken att anpassa människan efter storslagna utopier. Istället menar vi att politiken bör utformas utifrån hur människan är i verkligheten.”

  Hur har Sd tänkt sig att skapa en kulturellt homogen identitet i ett Sverige med en miljon invandrare? Ska vi sparka ut allihop?

  Ja, det är lätt att hitta snurriga resonemang i Sd:s rockärmar. Men det är viktigt att verkligen göra det ochså, att sätta dit dem rejält.

  Kör hårt!

 2. 25 januari 2010 19:59

  Apropå raser (video ca 6 min) – och min personliga syn på s k rasism HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: