Skip to content

Lagomidioter

17 februari 2010

Vad som gör mig mest trött är alla dessa människor som är lagom dumma. Tillräckligt dumma för att inte förstå uppenbara argumentationsfel, och upprepa samma dåliga argument om och om igen, men inte tillräckligt dumma för att man bara ska kunna avfärda dem och inte svara. Dessa människor kräver att man svarar: annars verkar det vara de som vinner argumentationen. Tyvärr har de ofta en tendens att tänka kortare men skriva längre. Jag blir bara trött.

Annonser
2 kommentarer leave one →
 1. 20 februari 2010 04:43

  Man kan alltid vaenda paa det:

  Vad som gör mig mest pigg är alla dessa människor som är lagom smarta. Tillräckligt smarta för att förstå uppenbara argumentationsfel, och med minne nog att komma ihaag gaangbara argument, tillräckligt smarta för att man ska svara.

  Dessa människor kräver inte att man svarar, de vet att bra argument vinner argumentationen och att en riktigt dum kommentar av en tom tunna som bullrar avslutar en konversation alldeles utmaerkt.

  De har de ofta kunskapen att tänka längre och skriva kortare paa ett smart och positivt saett. Jag blir full av energi och glad naer de skriver.

  /IQ135

 2. 20 februari 2010 14:35

  låter som jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: