Skip to content

Kristdemokraterna, fast värre

07 mars 2010

Alf Svenssons vanvettiga artikel, som jag skrev om i inlägget Ibland undrar man hur de tänker, kommenterades också av Hanna Söderström, i hennes inlägg Alf Svensson och medeltidssamhället. Där skriver hon bland annat följande:

Om du vill veta hur kristendom ser ut i praktiken kan du prata med assyrier som har en kristen kultur som inte är genomsyrad av fornnordiska seder, lever och ”frodas” i främst Södertälje med sexualneurotisk moral och andra kristendomstypiska värderingar.

Bara två dagar senare noterar hon att ett sexualneurotiskt kristet parti faktiskt har bildats, i just Södertälje! Jag vet inte om man ska skratta eller gråta, men uppenbarligen är det ett så skruvad samhälle att de behöver ett parti som är värre än kristdemokraterna!

– Det räcker inte med bara demokrati. Den måste vila på kristen etik och värderingar.

Partiet tror att den normupplösning, oro, bråk och mobbning som finns i skolan skulle minska om de kristna värdena fick mer plats i skolan.

Partiet är emot porr och ”fri sex”.
– Sexualitet hör till äktenskapet, menar Ishak Akan.
Liksom aborter, homoäktenskap- och homoadpotioner.

– Vi vill bara tillåta aborter i fall där det finns risk för moderns hälsa. I dag fungerar de som ett preventiv medel. Och när det gäller homoäktenskap och adoptioner är jag övetygad om att 99 procent av syrisk-ortodoxa kyrkans medlemmar stöder oss, säger Ishak Akan.

Tala om kristneurotiskt! Det är sådant som händer om man starkt propagerar för att inte isolera religionen från politiken. Det är sådana värderingar kristendomen för med sig. Det är sådant vi måste motverka!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: