Skip to content

Förtjänar vi Ask?

24 mars 2010

Nog för att Thomas Bodström inte direkt är integritetens och rättssäkerhetens främste förkämpe, men i fallet Tant Gredelin har han betett sig föredömligt. Han kommenterar bland annat Asks pudel:

Det måste vara den enda hemsida i världen där en justitieminister uttalar sig så på regeringens hemsida. Om det ska stå sådant på en regerings hemsida kan man väl lika gärna lägga till att vi inte ska införa dödsstraff eller att vi inte ska införa barnaga.

Thomas Bodström

Ja, vad mer kan man säga? Beatrice Ask har ingen som helst trovärdighet. Hon har på fullt allvar lagt fram ett förslag att man ska utdela skamstraff för misstänkta brottslingar, för att först en vecka senare ta tillbaka det, och acceptera att oskuldspresumption kanske är bra ändå. Folk säger ofta att man får de politiker man förtjänar. Är verkligen Sverige ett så dåligt land att vi förtjänar Ask?

Annonser
2 kommentarer leave one →
 1. 05 april 2010 14:11

  JA, tyvärr tyvärr…

  PartiKrati”En PartiKrati eller partistyre/partivälde är en form av representativ demokrati där den lagstiftande makten i praktiken ligger hos EN politisk MAKT som är organiserad i politiska partier och inte hos enskilda politiker eller medborgare.”

 2. Hans permalink
  10 november 2010 17:24

  Vi bör arbeta för ett Sverige med såpass vettiga system att inte rena plattfötter sätts som ministrar.
  Eller emigrera. Det finns inget vettigt alternativ för den som klarat grundskolan och är under 50 och inte helt tappat tankeförmågan.

  Jag ser ingen större skillnad mellan A och B.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: