Skip to content

Socialdemokrater: En röst på oss är bortkastad

18 september 2010

Tjugo socialdemokratiska kommunalpolitiker har gått ut i en debattartikel på Newsmill där de skriver att en förutsättning för att de ska kunna driva sin politik på kommunal nivå är att de rödgröna vinner riksdagsvalet. Vilket inte kommer hända.

Valet är redan avgjort, mer eller mindre. Att Alliansen kommer vinna är det få som ifrågasätter – den stora skiljelinjen går mellan de som tror att marginalen kommer vara fem procent och de som tror den kommer vara tio. Inte ens de rödgrönas egen hemliga mätning visar att de kommer vinna.

Vad dessa tjugo politiker säger är alltså att om man röstar på Socialdemokraterna i ett kommunval kommer det vara en bortkastad röst. De kommer inte kunna påverka någonting i särskilt hög grad om de rödgröna vinner i riksdagen, vilket de inte ser ut att göra.

Att säga att man inte kommer kunna genomföra sin politik, ja… det är väl också något slags reklam? Personligen blir jag mer sugen på att rösta på Carin Jämtin om hon inte genomför sin politik än om hon gör det.

Annonser
2 kommentarer leave one →
 1. 18 september 2010 12:58

  Stor humor i inlägg efter inlägg nu :-) Håller med, med det manifestet — att inte driva sin egen politik — bör de kunna locka rätt många röster så här på sluttampen.

 2. Louise Persson permalink
  02 juli 2011 12:34

  FÖRSÄKRINGSKASSAN LURAS av den ligan
  En PUT innehavande invandrare köper läkarutlåtande
  (låtsas sjuka bedragaren) Yasin ÇAGLAYAN 19730301-7458
  Sörbyplan 13 lgh 1102
  163 71 Rinkeby-Spånga
  Han arbetar svart på en restaurang i samma område.
  Och han hävdar att en kvinnlig läkare äter s.k. ”gåvogäst” heter Annika Söderlind Uhr. Trots den läkaren bor på Åkervägen, 12133 Enskede (söder) åker ändå till nårrut Rinkeby för den ”gåvomatens” skull om det stämmer.. Den tjänstemissbrukare kvinnans födelsedatum: 19 oktober 1962
  De har något samröre så vänligt at det skule upptäckas lätt på sitt utlåtande exempelvis en sann läkare kan inte bedöma att man ska vila/och inte arneta för gångna tider. Ändå hoppar den läkaren över yrkespriniper bedömer att han skulle vila förra månaden också. Det innebär att försäkras mannes extraknäck så att lura F.-kassan speciellt extra.
  Yasin ÇAGLAYAN 19730301-7458 ökänd med sitt andra typ yrke(!) också exempelvis frihetsberöva minderåriga som sin son också begår samma arbete(!) plus har man meterslångbrottsbelsatning innehåller tjuveri/snatteri ect etc. Ena sitter ifängelset medan den andra arbetar ute i tur och ordning, tack vare falska läkarutlåtade förlätttar/legaliserar bägge parters verksamheter…
  Nu är mannens son Muhammet ÇAGLAYAN (som illegallt befinner sig i Sv. eftersom visumet utgående) sitter inne pga grova våldtäkt på två små flickor genom att droga och kidnappa. Straffet för grov våldtäkt mot barn är minst fyra och max tio års fängelse.
  F.kassan bör informeras och tjuveriet stoppas ordentligt! Återkallas mannens PUT blir väldigt lämpligt. Läkarens ansvarsområde ligger i Socialstyrelsens ansvarsområde/bör också påminns om detta pågående brott!
  Helt otroligt att sådant här har blivit vardagsmat i Sverige.
  https://www.flashback.org/t1552286

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: